Adviezen

Ondernemer of particulier, allemaal hebben we regelmatig te maken met de nodige Fiscale Wetswijzigingen of aanpassingen in specifieke regelgevingen. Dit levert ons telkens weer de nodige hoofdbrekens op als we er niet tijdig op kunnen anticiperen. Misschien komt dit u bekend voor en heeft u behoefte aan actuele informatie of misschien zelfs wel aan professionele adviezen. In die gevallen kunnen wij u als geregistreerd belastingconsulent uiteraard prima van dienst zijn.

Op onze site hebben wij een zorgvuldig samengesteld overzicht met de meest actuele onderwerpen vermeld, mogelijk dat u hier al de nodige informatie vindt waar u mee verder kunt. Lukt dit niet en hebt u als ondernemer of als particulier toch behoefte aan een specifiek persoonlijk advies of verwijzing, dan kunt u uiteraard contact met ons leggen voor een vrijblijvende offerte voor een advies op maat.

LET OP!
Op onze website vindt u tevens ons Adviescentrum, hier kunt u via een formulier eenvoudige adviezen en/of verwijzigingen vragen welke daarna tegen billijke tarieven op korte termijn via e-mail worden geleverd.